Onderzoek van Funda wijst uit dat professionele foto’s 50% vaker worden aangeklikt.

  Met goede fotografie maakt u direct een geweldige eerste indruk op potentiële kopers.Uw woning door ons laten fotograferen is dan ook dé manier om u te onderscheiden en te zorgen voor een optimale presentatie van uw woningaanbod op Funda en op Social Media!

  De fotografen van FotoXperience hebben zeer veel ervaring in het fotograferen van onroerend goed. Daarnaast zijn zij zeer bedreven in het nabewerken van de foto's. Aangezien ze altijd hun eigen foto's bewerken, kunnen ze beter rekening houden met uw wensen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het verkrijgen van een hogere positie op Funda. Al onze reportages zijn standaard voorzien van een 360 graden foto en een foto video. Uiteraard kunt u ook meteen gebruik maken van onze inmeet service voor het verzorgen van de plattegronden.

  Als u ons opdracht geeft voor het fotograferen van een woning, dan neemt de fotograaf in uw regio zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak! De foto's ontvangt u altijd binnen 1 werkdag nadat ze gemaakt zijn. Op die manier komt de woning sneller in de verkoop.


  Verkocht in 6 weken

  Houtsingel 20 in Apeldoorn | verkocht in 6 weken door RSH Makelaars

  Spoorlaan 9a Bussum Ellen Mouthaan

  Spoorlaan 9a in Bussum verkocht in 5 weken door Ellen Mouthaan makelaardij

  Beoordeling door klanten: 9,2/10 - 258beoordelingen