Het maken van een goede eerste indruk is van cruciaal belang bij de verkoop van uw woning. Een potentiŽle koper zal in de meeste gevallen eerst de foto's bekijken, alvorens tot een werkelijke bezichtiging over te gaan. FotoXperience helpt u bij het maken van die goede eerste indruk. Wij geven tips en tricks waarmee u de woning foto klaar kunt maken, en denken tijdens de foto shoot met u mee om het perfecte plaatje te presenteren.

Nadat de foto's gemaakt zijn, zullen de fotografen zelf de beelden nog bewerken. Daarbij houden ze rekening met uw opmerkingen en wensen. De levering is binnen 1 werkdag, zodat uw woning snel op Funda geplaatst kan worden.

Voor de verkoop van uw huis gaat het niet om het aantal foto's maar vooral om de kwaliteit van de foto's. Bij een slecht uitgevoerde fotoshoot kunnen de volgende reacties het gevolg zijn:

-huis lijkt te klein

-huis lijkt te donker

-huis lijkt te vol

-huis lijkt te groot

Gelukkig kunnen de fotografen van FotoXperience huizen in alle soorten en maten perfect op de foto zetten.

Om een huis bovenaan op Funda te plaatsen kan uw makelaar gebruik maken van een zogenaamd presentatie pakket. Dit houdt in dat de woning die aangemeld wordt met foto's, een 360 graden foto, een video en een plattegrond automatisch hoger op Funda geplaatst wordt.

FotoXperience kan alles voor dit funda presentatie pakket leveren.Nieuw! Sinds kort is het mogelijk om vanaf uw computer, tablet of smartphone een woning van binnen te bezichtigen. Wij realiseren dit door het maken van een 3D scan. Om een goede indruk te krijgen, nodigen wij u uit om onze voorbeelden te bekijkenBeoordeling door klanten: 9,2/10 - 258beoordelingen