DRONEMet fotoXperience in vogelvlucht uw woning in beeld? Door de inzet van drones maken wij overzichtsbeelden vanuit de hoogte. Dit geeft een prachtig overzicht van woning, omgeving en landschap. De drone kunnen wij inzetten voor zowel foto als video beelden die nét dat beetje extra geven aan de presentatie. Het vliegen gebeurt enkel door gecertificeerde piloten om veiligheid en privacy te waarborgen. Wij vliegen met verschillende typen drones van DJI. Onder andere de DJI mavic pro, DJI phantom 4 en de DJI inspire worden geregeld in gezet voor de mooiste beelden uit de hoogte. 


360 GRADEN VIDEODe drone is zelfs in te zetten voor 360 graden video beelden. Onderstaande productie is in samenwerking met Samsung gecreŽerd en werpt een sportieve blik op het ijs. 

 


3D MAPPING


FotoXperience is altijd op zoek naar de nieuwste technieken om objecten in beeld te brengen. Één van de nieuwere ontwikkelingen in het land der drones is 3D mapping. Met deze techniek kunnen wij vanuit de hoogte een 3D model maken van de buitenzijde en directe omgeving van uw woning.