WELCOME YOU'RE INVITED

IN HET KORT

Wat
huizen, winkels, kantoren

Snelheid
vandaag de foto's gemaakt morgen geleverd

Geweldige kwaliteit
onze kwaliteit wordt beoordeeld met een 9,2

Gebruiksvriendelijk
U heeft direct de fotograaf als contact persoon

Hoe
foto, 360 foto, hoogte foto, drone, matterport scan, video

Geschiedenis
We zijn begonnen met het maken van foto's voor woning makelaars. Nu met de video, drone, matterport scan en de plaatsing op google street view zijn we actief van vakantie woning tot grote gebouwenTelefoon
035-6426444

e-mail
info@fotoxperience.nl


VIDEO

Al onze presentaties zijn inclusief een foto video. Dit is een slide show gemaakt op basis van de foto's. Deze video kan gebruikt worden voor het presentatie pakket op Funda.

Maar we kunnen ons voorstellen dat u liever een "echte" video van uw woning wilt hebben. Hiermee geeft u de potentiŽle koper een nog realistischer beeld. Onze fotografen hebben de juiste techniek in huis om zo'n video te maken. Eenvoudig en kort of juist wat meer uitgebreid, het kan allemaal.

video

DRONE

Drone opnames geven een mooi beeld van de ligging van een woning. Het vliegen met een droge is wel gebonden aan veiligheids regels. FotoXperience beschikt over gediplomeerde vliegers die kunnen beoordelen of er bij uw huis gevlogen mag worden.

drone

PLATTEGROND

Plattegronden zijn een onmisbare factor bij het verkopen en verhuren van woningen en bedrijfspanden. Pas hiermee is uw presentatie compleet en inzichtelijk.

Of u nu een 2D plattegrond nodig heeft, een Floorplanner voor op Funda, NEN 2580 gekwalificeerd inmeetwerk of een uitgebreide artist impressie, bij ons bent u aan het goede adres.

Met deze producten bent u verzekerd van een professionele uitstraling, een optimale presentatie op Funda en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

plattegrond

FOTOGRAFIE

Voor de verkoop van uw huis gaat het niet om het aantal foto's maar om de kwaliteit van de foto's.

Bedenk maar eens hoe een potentiŽle koper naar de foto's kijkt. De volgende reacties kunnen het gevolg zijn van een slecht uitgevoerde fotoshoot:

 • Huis lijkt te donker
 • Huis lijkt te klein
 • Huis lijkt te groot
 • Huis lijkt te rommelig
 • Huis lijkt te vol

Uw Huis Verkopen met tips en foto's van fotoXperience

Gelukkig kan de fotograaf van FotoXperience huizen in alle soorten en maten perfect op de foto zetten. Laat onze fotograaf de fotoshoot doen van uw huis zodat u uw kans op bezichtigingen vergroot. Wilt u uw woning hoger op Funda geplaatst krijgen? Geen probleem! Wij verzorgen desgewenst ook de plattegronden, de video en de 360 graden foto's. 

Wij nodigen U graag uit om naar onze >>  Voorbeelden  te kijken.

Laat ons contact met u opnemen voor meer informatie of bel naar 035-6426444.

Tips om uw huis fotoklaar te maken.


foto

MATTERPORT 3D SCAN

3D Digitaal door een woning lopen met "Google home view":

Deze techniek van Matterport onderscheidt zich van bestaande technologieŽn als fotografie en 360-graden fotoís door de realistische, levensechte beleving zonder vertekening van grootte en diepte. Met deze nieuwe manier van presenteren is de kans groter dat geÔnteresseerden overgaan tot huur of koop. Men kan namelijk vanaf eigen computer, smartphone of tablet "echt" door uw woning lopen.

matterport

360 FOTO

360 foto

ARTIST IMPRESSION

artist impression

HET RECEPT VAN FOTOXPERIENCE

STAP 1
Kennismaking > Vul uw adres- en contactgegevens in.

STAP 2
Afspraak > Binnen 24 uur wordt door de fotograaf contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.

STAP 3
Tips & Tricks > Wij geven u tips en slimme trucs om uw huis beter tot zijn recht te laten komen. Download deze hier.

STAP 4
FotoXperience > Fotograaf komt fotoís maken; inmeter, indien nodig, komt meteen mee om maatgegevens op te nemen. Eigenaar en/of makelaar kunnen tijdens het fotografieproces meekijken en aangeven wat zij graag op de foto willen zien.

STAP 5
Zien > de volgende dag worden fotoís en eventueel bestelde plattegronden geleverd.

STAP 6
Funda > Makelaar meldt uw woning aan op funda.nl.

STAP 7
Resultaat >Tussen de vele huizen die worden aangeboden op Funda springt uw huis er echt uit. De eerste afspraken tot bezichtiging komen binnen.

STAP 8
Verkocht !

HET AMBACHT

Fotograferen is een ambacht. Onze fotografen hebben jarenlang ervaring in het vinden van de juiste hoek, de goede lichtinval en het nabewerken met behulp van Photoshop.

De verkoop van een huis is een samenspel tussen bewoner, makelaar en fotograaf. Heeft u als eigenaar eenmaal de beslissing genomen en gaat u de uitdaging aan, dan wilt u uw woning zo snel en goed mogelijk verkopen. De inbreng van de makelaar, maar zeer zeker ook de visuele presentatie van uw pand is daarbij van evident belang.

De vakmensen van FotoXperience zijn altijd op zoek naar het beste plaatje, de mooiste lichtinval en de scherpste foto. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan worden uitgevoerd: hoogtefotografie, Drone, 360 graden fotografie, video, Matterport 3 D scan, inmeting en plattegronden.

U gaat the challenge aan, FotoXperience helpt!

VAN TIPI TOT WOLKENKRABBER


Voor de verkoop van uw huis gaat het niet om het aantal foto's maar om de kwaliteit van de foto's.Gelukkig kan de fotograaf van FotoXperience huizen in alle soorten en maten perfect op de foto zetten. Laat onze fotograaf de fotoshoot doen van uw huis zodat u uw kans op bezichtigingen vergroot. U kunt natuurlijk eerst naar mooie voorbeelden kijken in onze portfolio. Laat ons contact met u opnemen voor meer informatie of bel naar (035) 64 26 444.


Van tijdloos grachtenpand tot modern landhuis, van woonboot tot appartement. Iedereen woont anders. Het maakt de fotografen van FotoXperience niet uit: zij voelen zich overal thuis en de diversiteit maakt het ambacht juist boeiend en uiteenlopend.


Wat wel uitmaakt, is hoe uw huis wordt gepresenteerd aan een eventuele koper: hoe trekt u de aandacht en wekt u interesse? Die kunst zijn wij meester: Fotoxperience weet als geen ander de kenmerken en de sfeer van een woning vast te leggen. Onze reportages zijn altijd inclusief een hoogtefoto, 360 graden foto en een Funda video
In een aantal branches mogen we onszelf Xpert noemen. Zo fotograferen wij al jaren onroerend goed met de bedoeling om de huizen zo snel mogelijk te kunnen verkopen. Maar natuurlijk denken wij ook graag met u mee wanneer u een ander soort fotografie opdracht heeft. Wanneer blijkt dat wij u niet kunnen helpen, kunnen wij u in ieder geval verder helpen, ons netwerk is groot. Laat ons contact met u opnemen of bel naar (035) 64 26 444
Fotografie

Al onze woningreportages zijn inclusief:
 • fotostyling
 • fotobewerking
 • hoofdfoto met blauwe lucht
 • 360 graden foto
 • hoogtefoto


Video

Wilt u opvallen met uw woning, dan kunnen wij een video maken. Dit kan een eenvoudige video zijn, maar we kunnen uiteraard ook een uitgebreide video maken.


Matterport 3D Scan

Een huis bezichtigen vanuit je luie stoel? Dat kan met de Matterport 3D scan die Fotoxperience maakt! Deze scan onderscheidt zich van bestaande technologieŽn als 360graden foto's en virtuele tours door de realistische, levensechte beleving zonder vertekening van grootte en diepte. Dit is de meest volledige manier om een woning te laten zien.

Inmeten

De inmeter meet conform de nen 2580 norm de woning op.
U krijgt op basis van deze meting:
 • een meetrapport
 • een digitale plattegrond voor funda
 • een jpg plattegrond

Artist impression / 3D visualisatieVerkoop stylingTarieven zijn te vinden via de bestel knop boven aan de site


FotoXperience in combinatie met Social Media

Wilt u graag dat de persoon naast u in de trein besluit om uw huis te kopen dat hij zojuist op Twitter, Facebook, Vimeo, Pinterest of Youtube voorbij ziet komen? Dat kan! Alle foto's mogen namelijk onbeperkt gebruikt worden. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

inmeten

Plattegronden zijn een onmisbare factor bij het verkopen en verhuren van woningen en bedrijfspanden. Hiermee maakt u uw presentatie compleet. De fotograaf en inmeter kunnen tegelijkertijd aan het werk, waardoor de bewoner en de makelaar tijd besparen. Beiden leveren binnen 1 werkdag na opname zodat uw woning snel op Funda gezet kan worden.

CONTACT MET FOTOXPERIENCE

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen of wilt u graag dat wij contact met u opnemen, vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

 

Telefoon
(035) 642 64 44

E-mail
info@fotoxperience.nl

Beoordeling door klanten: 9,2/10 - 256beoordelingen