FOTOGRAFIE VAN UW WONING

Voor de verkoop van uw huis gaat het niet om het aantal foto's maar om de kwaliteit van de foto's.

Bedenk maar eens hoe een potentiŽle koper naar de foto's kijkt. De volgende reacties kunnen het gevolg zijn van een slecht uitgevoerde fotoshoot:

  • Huis lijkt te donker
  • Huis lijkt te klein
  • Huis lijkt te groot
  • Huis lijkt te rommelig
  • Huis lijkt te vol

Uw Huis Verkopen met tips en foto's van fotoXperience


Het maken van een goede eerste indruk is van cruciaal belang bij de verkoop van uw woning. Een potentiŽle koper zal in de meeste gevallen eerst de foto's bekijken, alvorens tot een werkelijke bezichtiging over te gaan. FotoXperience helpt u bij het maken van die goede eerste indruk. Wij geven tips en tricks waarmee u de woning foto klaar kunt maken, en denken tijdens de foto shoot met u mee om het perfecte plaatje te presenteren. Nadat de foto's gemaakt zijn, zullen de fotografen zelf de beelden nog bewerken. Daarbij houden ze rekening met uw opmerkingen en wensen. De levering is binnen 1 werkdag, zodat uw woning snel op Funda geplaatst kan worden.

Gelukkig kan de fotograaf van FotoXperience huizen in alle soorten en maten perfect op de foto zetten. Laat onze fotograaf de fotoshoot doen van uw huis zodat u uw kans op bezichtigingen vergroot. Wilt u uw woning hoger op Funda geplaatst krijgen? Geen probleem! Wij verzorgen desgewenst ook de plattegronden, de video en de 360 graden foto's. 

Wij nodigen U graag uit om naar onze >>  Voorbeelden  te kijken.

Laat ons contact met u opnemen voor meer informatie of bel naar 035-6426444.

Tips om uw huis fotoklaar te maken.


Fotografie

€ 155,- 1 t/m 14 foto's
€ 225,- 15 t/m 24 foto's
€ 300,- 25 t/m 50 foto's

VIDEO VAN UW WONING

Al onze presentaties zijn inclusief een foto video. Dit is een slide show gemaakt op basis van de foto's. Deze video kan gebruikt worden voor het presentatie pakket op Funda.

Maar we kunnen ons voorstellen dat u liever een "echte" video van uw woning wilt hebben. Hiermee geeft u de potentiŽle koper een nog realistischer beeld. Onze fotografen hebben de juiste techniek in huis om zo'n video te maken. Eenvoudig en kort of juist wat meer uitgebreid, het kan allemaal.


Video

€ 50,-  eenvoudige video, Maximaal 30 seconden >>  Voorbeeld
€ 500,-    HD video, maximaal twee uur op locatie >>  Voorbeeld
                           maatwerk HD video op aanvraag  >>  Voorbeeld3D SCAN VAN UW WONING

3D Digitaal door een woning lopen met "Google home view":

Deze techniek van Matterport onderscheidt zich van bestaande technologieŽn als fotografie en 360-graden fotoís door de realistische, levensechte beleving zonder vertekening van grootte en diepte. Met deze nieuwe manier van presenteren is de kans groter dat geÔnteresseerden overgaan tot huur of koop. Men kan namelijk vanaf eigen computer, smartphone of tablet "echt" door uw woning lopen.

3D scan

tot 150 m2 € 300,-                    >> Voorbeeld
van 150 tot 400 m2 € 500,-      >> Voorbeeld

hosting kosten na 1 jaar € 25,- per jaar
 

DRONE VLUCHT VAN UW WONING

Drone opnames geven een mooi beeld van de ligging van een woning. Het vliegen met een droge is wel gebonden aan veiligheids regels. FotoXperience beschikt over gediplomeerde vliegers die kunnen beoordelen of er bij uw huis gevlogen mag worden.

360 GRADEN FOTO VAN UW WONINGPLATTEGROND VAN UW WONING

Plattegronden zijn een onmisbare factor bij het verkopen en verhuren van woningen en bedrijfspanden. Pas hiermee is uw presentatie compleet en inzichtelijk.

Of u nu een 2D plattegrond nodig heeft, een Floorplanner voor op Funda, NEN 2580 gekwalificeerd inmeetwerk of een uitgebreide artist impressie, bij ons bent u aan het goede adres.

Met deze producten bent u verzekerd van een professionele uitstraling, een optimale presentatie op Funda en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Het inmeten en het maken van de plattegronden wordt uitgevoerd door van Roemburg & Woning Diagnose. www.vrwd.nlARTIST IMPRESSION / 3D VISUALISATIE


Beoordeling door klanten: 9,2/10 - 258beoordelingen